Vezi produsele

Finisaj din oțel inoxidabil

PYRAMIS folosește în mod tradițional materialul oțel inoxidabil AISI 304 de cea mai bună calitate de performanță. Acest tip de oțel inoxidabil conține o cantitate semnificativă de crom și suficient nichel pentru a „stabiliza” microstructura, ceea ce conferă acestor mărfuri din oțel formabilitate și ductilitate. Compoziția tipică este 18% crom și 10% nichel, ceea ce face ca chiuvetele din oțel inoxidabil PYRAMIS să fie extrem de rezistente la rugină sau coroziune în condiții normale de gospodărie. Alegeți dintre 4 finisaje diferite din oțel inoxidabil: lustruit, satinat, periat și in. Cu COLORA, PYRAMIS introduce un material din oțel inoxidabil cu un strat PVD special în 3 culori moderne: Gun Metal, Cupru και Aur.

 • Siguranță

  Toate chiuvetele PYRAMIS au preaplin pentru a proteja împotriva inundațiilor cu apă. Debordarea poate fi fie în vas, fie pe scurgerea chiuvetei.

 • Supape de deșeuri

  Diametrul scurgerii definește tipul de supapă de evacuare. Chiuvetele sunt disponibile cu diametrul de 60 mm, 92 mm sau curgere pătrată (în funcție de model).

 • Sigiliu montat din fabrică

  Pentru a obține etanșarea cu apă, trebuie plasat un material de etanșare între chiuvetă și blat. Pentru o instalare mai ușoară, toate chiuvetele încastrate din oțel inoxidabil PYRAMIS sunt prevăzute cu un material de etanșare din poliuretan preinstalat sub chiuvetă (EASY FIX).

 • Instalare

  Ambalajul chiuvetelor din oțel inoxidabil PYRAMIS conține toate materialele și instrucțiunile necesare pentru instalarea corectă a chiuvetei în bucătărie.

 • Flexibilitate de plasare

  Chiuvetele din otel inoxidabil PYRAMIS cu scurgere sunt reversibile astfel incat sa ii poti alege orientarea, in functie de nevoile si designul bucatariei tale.

 • Accesorii

  Scurătoarele din oțel, plăcile de tocat din lemn și sticlă și dozatoarele de săpun vă vor ușura munca zilnică în bucătărie.

Flexibilitate în design

Chiuvetele PYRAMIS sunt oferite într-o mare varietate de modele, dimensiuni și tipuri. Alegeți dintre boluri mari sau mici, boluri simple sau duble, cu sau fără spațiu de scurgere, cu linii verticale sau design rotunjit. Alege chiuveta care corespunde cel mai bine nevoilor tale si se incadreaza armonios in spatiul tau.