Vezi produsele

Cuptoare

Momente frumoase, gusturi de neuitat, mirosuri preferate... Cuptoarele PYRAMIS promit zilnic experiente unice in bucatarie. Gătește singur sau alături de cei dragi și bucură-te de un rezultat de degustare perfect, fără efort și într-un timp minim. Funcțiile inteligente și calitatea excelentă combinată cu designul funcțional îl garantează.

 • Închidere moale

  Balamale noi, special concepute, închid ușor și silențios ușa cuptorului cu o atingere ușoară, reducând vibrațiile și zgomotul.

 • Usor de curatat

  Cavitatea emailata a cuptorului este realizata dintr-un material extrem de durabil si rezistent si ofera o izolare suplimentara, in timp ce nu absoarbe grasimea si reziduurile alimentare, astfel incat acestea sa poata fi indepartate usor si fara efort.

 • Anti-pată

  Acoperirea suprafețelor exterioare din oțel inoxidabil previne formarea de urme și pete de la utilizarea zilnică, păstrându-le curate pentru o perioadă mai lungă de timp.

 • Sistem de răcire

  Sistemul de ventilație răcește cuptorul eficient, menținând temperatura corespunzătoare atât în jurul cuptorului (dulapuri), cât și în față (ușă), asigurând siguranță și eficiență maximă.

 • Mânere noi

  Estetica ridicată, durabilitatea și designul ergonomic sunt caracteristicile cheie ale noilor mânere de cuptor PYRAMIS.

 • Programator digital automat

  Coacetul devine o bucată de tort chiar și pentru începători. Setați parametrii doriti (timp de pornire/oprire, temperatură, tip de mâncare etc.) și lăsați cuptorul să gătească pentru dvs. Rezultatele te vor uimi!

Controlul dispozitivului

Cuptoarele PYRAMIS au sisteme avansate de control cu comenzi tactile și butoane. Cu design ergonomic si manevrare usoara, functionarea cuptorului devine foarte usoara si eficienta.
 • Tavă adâncă

  Pentru nevoile dumneavoastră zilnice de gătit, fiecare cuptor PYRAMIS este prevăzut cu o tavă adâncă.

 • Sine telescopice

  Gătitul și supravegherea alimentelor nu a fost niciodată mai ușor și mai sigur. Puneți tava în șinele telescopice și treceți cu vederea în timpul gătitului, pur și simplu trăgând-o înăuntru și afară.

 • Rafturi laterale

  Gratele laterale protejează suprafața emailată a cavității cuptorului de zgârieturi, prelungindu-i durata de viață și, în același timp, vă oferă posibilitatea de a vă muta tava înăuntru în afara cuptorului cu ușurință și fără efort.

 • Cuptoare cu microunde

  Cuptoarele cu microunde PYRAMIS sunt o soluție inteligentă pentru fiecare bucătărie. Cu o capacitate mare și funcții automate, ele răspund rapid și fără efort la toate nevoile dvs. din bucătărie, fie că vă faceți cafeaua, dezghețați prânzul sau coaceți cina.

 • Clasa energetica

  Cuptoarele PYRAMIS sunt clasificate în clasa energetică A în conformitate cu standardele Uniunii Europene, menținând consumul de energie la niveluri scăzute pentru o economie mai eficientă a costurilor și protecția mediului.