Vezi produsele

Cămăre

Combinația inteligentă dintre o chiuvetă din oțel inoxidabil și o plită electrică sau ceramică oferă soluția supremă pentru bucătăriile mici, spațiile de afaceri și camerele de închiriat. Fabricate din materiale de cea mai buna calitate, sunt oferite sub garantia PYRAMIS.

  • Material

    Toate cămarele PYRAMIS sunt fabricate din material din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate (CrNi 18/10), AISI 304, ceea ce le face sigure pentru contactul cu alimentele.

  • Zone electrice

    Cămarele electrice PYRAMIS vin cu o zonă electrică normală de 18 cm și o zonă de încălzire rapidă de 14,5 cm de 1500 W fiecare.

  • Zone ceramice

    Cămarele ceramice PYRAMIS vin cu o zonă de încălzire rapidă de 14 cm de 1200 W și o zonă de încălzire rapidă de 18 cm de 1700 W.

Safe, tested device, ready to plug in.

The pantry has all the necessary certificates, defined by the legislation for electrical appliances. The hobs have an overheating thermostat for worry-free cooking. Each pantry is individually controlled, with PYRAMIS care to equip your kitchen. The pre-installed silicone safety cable makes it ready to use!