Hote de gătit

Hotele PYRAMIS garanteaza un spatiu lipsit de mirosuri si vapori. Ele funcționează liniștit, dar eficient și păstrează doar aroma mâncării în farfurie și nu în toată casa.

 • CARACTERISTICI CHEIE

  Controlul tactil, butoanele funcționale prin apăsare, glisare sau electronice, asigură ușurința în utilizare și o estetică excelentă.

 • Filtre de carbon

  Filtrele de carbon recirculează aerul purificat înapoi în bucătărie. Nu pot fi curățate sau reparate; pot fi înlocuite numai atunci când este necesar. Saturația lor depinde de nivelul și timpul de utilizare, de tipul de gătire și de frecvența cu care sunt curățate filtrele metalice.

 • Filtre metalice

  Acestea protejează părțile interioare ale hotei, împiedicând grăsimile absorbite și vaporii să dăuneze ventilatorului sau motorului și contribuie la estetica hotei. Sunt ușor de îndepărtat și pot fi spălate manual sau în mașina de spălat vase.

 • Iluminat

  Utilizarea luminii LED asigură eficiență & flux constant de lumină, ciclu de viață mai lung și economie de energie.

 • Materials

  Hotele PYRAMIS sunt oferite într-o varietate de materiale, culori și combinații, astfel încât să se potrivească cu stilul și funcționalitatea bucătăriei dumneavoastră. Sticlă, oțel inoxidabil sau suprafețe vopsite sunt doar câteva dintre opțiunile și combinațiile lor dintre care poți alege.

Instalare pentru performanță maximă

Știați că, dacă hota este prevăzută cu o țeavă de evacuare mai mare de 6 metri și 3 unghiuri de 90°, puterea acesteia este redusă cu 50%? Urmând sfaturile simple de mai sus, asigurați performanța maximă a hotei de gătit, instalând-o corect!
 • Hota de gătit potrivită pentru bucătăria ta

  Calculați volumul camerei în metri cubi și apoi îl înmulțim cu 12. (O hotă eficientă împrospătează aerul din bucătărie de 12 ori pe oră). De exemplu, hota recomandată pentru o bucătărie de 6 x 3 x 2,5m (45m³) ar trebui să aibă o capacitate de extracție de cel puțin 540m³/h (12 x 45m³ = 540m³).

 • Nivel scăzut de zgomot

  Hotele PYRAMIS mențin nivelurile de zgomot scăzute, creând condiții ideale pentru casă. Nivelul de zgomot este măsurat în dB și PYRAMIS.

 • Funcții aragaz

  Α. Extracția aerului: Filtrele metalice rețin grăsimea din aer și canalizează aerul filtrat în exterior prin conducta de conductă. B. Recirculare: Aerul absorbit este filtrat prin filtre de cărbune activat care rețin mirosurile, canalizând aerul purificat înapoi în cameră.