Hote de gătit

Hotele PYRAMIS garanteaza un spatiu lipsit de mirosuri si vapori. Ele funcționează liniștit, dar eficient și păstrează doar aroma mâncării în farfurie și nu în toată casa.

  • CARACTERISTICI CHEIE
    CARACTERISTICI CHEIE

    Controlul tactil, butoanele funcționale prin apăsare, glisare sau electronice, asigură ușurința în utilizare și o estetică excelentă.

  • CARACTERISTICI CHEIE
    Filtre de carbon

    Filtrele de carbon recirculează aerul purificat înapoi în bucătărie. Nu pot fi curățate sau reparate; pot fi înlocuite numai atunci când este necesar. Saturația lor depinde de nivelul și timpul de utilizare, de tipul de gătire și de frecvența cu care sunt curățate filtrele metalice.

  • CARACTERISTICI CHEIE
    Filtre metalice

    Acestea protejează părțile interioare ale hotei, împiedicând grăsimile absorbite și vaporii să dăuneze ventilatorului sau motorului și contribuie la estetica hotei. Sunt ușor de îndepărtat și pot fi spălate manual sau în mașina de spălat vase.

  • CARACTERISTICI CHEIE
    Iluminat

    Utilizarea luminii LED asigură eficiență & flux constant de lumină, ciclu de viață mai lung și economie de energie.

  • CARACTERISTICI CHEIE
    Materials

    Hotele PYRAMIS sunt oferite într-o varietate de materiale, culori și combinații, astfel încât să se potrivească cu stilul și funcționalitatea bucătăriei dumneavoastră. Sticlă, oțel inoxidabil sau suprafețe vopsite sunt doar câteva dintre opțiunile și combinațiile lor dintre care poți alege.

  • CARACTERISTICI CHEIE
    Nivel scăzut de zgomot

    Hotele PYRAMIS mențin nivelurile de zgomot scăzute, creând condiții ideale pentru casă. Nivelul de zgomot este măsurat în dB și PYRAMIS.

Instalare pentru performanță maximă

Știați că, dacă hota este prevăzută cu o țeavă de evacuare mai mare de 6 metri și 3 unghiuri de 90°, puterea acesteia este redusă cu 50%? Urmând sfaturile simple de mai sus, asigurați performanța maximă a hotei de gătit, instalând-o corect!
  • CARACTERISTICI CHEIE
    Hota de gătit potrivită pentru bucătăria ta

    Calculați volumul camerei în metri cubi și apoi îl înmulțim cu 12. (O hotă eficientă împrospătează aerul din bucătărie de 12 ori pe oră). De exemplu, hota recomandată pentru o bucătărie de 6 x 3 x 2,5m (45m³) ar trebui să aibă o capacitate de extracție de cel puțin 540m³/h (12 x 45m³ = 540m³).

  • CARACTERISTICI CHEIE
    Extracția aerului funcţie

    Filtrele metalice rețin grăsimea din aer și canalizează aerul filtrat în exterior prin conducta de conductă.

  • CARACTERISTICI CHEIE
    Recirculare funcţie

    Aerul absorbit este filtrat prin filtre de cărbune activat care rețin mirosurile, canalizând aerul purificat înapoi în cameră.