Obiect e sanit are

Vezi produsele

Obiect e sanit are

Proiectati un aspect de o estetica deosebita si lux la preturi accesibile folosind varietatea larga de articole sanitare PYRAMIS, alegand ceea ce se potriveste cel mai bine stilului dumneavoastra. Vase de toalta elegante de inalta calitate si functionalitate, cu un design si o estetica excelente care acopera orice nevoie. Descoperiti gama de lavoare PYRAMIS cu aspect contemporan, cu linii moderne si inovative pentru optimizarea spatiului, intr-o gama larga de dimensiuni si forme, care confera o senzatie clara de eleganta pentru baia dumneavoastra.

Tehnologie fara rama (Rimless)

Design inovator prin introducerea tehnologiei Rimless (fara rama). Tehnologia Rimless ofera eliminarea maxima a zonelor WC-lui care sunt principalele focare de bacterii si fac procesul de curatare foarte usor. Curentul de apa care este creat in timpul spalarii asigura o igiena eficienta, minimizand risipa de apa, oferindu-va astfel o experienta placuta.
 • Lavoare pent ru blat

  Cea mai populara alegere de lavoar deoarece pot fi inst alat e pe orice suprafata. Cu design elegant si posibilit at e de amplasare a unei bat erii fie pe lavoar sau pe blat.O larga variet at e de modele extrem de estetice care vor da un ton special pentru baii dumneavoastra.

 • Lavoare cu fixare pe perete

  sunt inst alat e pe perete cu suruburi de fixare, ocupand ast fel un spat ui minim in baia t a,fiind ast fel o solut ie ideala pent r u baile cu spat iu redus.

 • Lavoare sub blat

  Sunt instalate sub blat, creand o estetica deosebita a spatiului. Foarte usor de curatat din cauza lipsei unei margini perimetrale, confera in acelasi timp senzatia unui spatiu util mai mare pe blat.

 • Lavoare cu piedest al

  Lavoare suspendat e pe piedest al, ideale pent r u a se potrivi oricarei bai.Ele creeaza o senzat ie de spat iu mai mare dace luat i in considerare avant ajul spat iului de stocare supliment ara de pe podea.

 • Lavoare incorporabile

  Lavoare incorporabile Sunt instalate pe blat, prin decuparea acestuia, astfel incat doar marginea lor va fi in contact cu blatul. Disponibile cu sau fara orificiu pentru baterie pot fi usor amplasate oriunde pe suprafata blatului. Permit utilizarea pe deplin a spatiilor din jur, sporindu-le astfel caracterul practic si functionalitatea.