Vezi produsele

Compoziție - culori

Chiuvetele din pyragranit constau în 80% din cuarț natural (silice), în timp ce restul de 20% din amestec este format din rășini și substanțe de ameliorare. Chiuvetele PYRAMIS Pyragranite le puteti gasi in 6 culori diferite: zapada, grafit carbon, bej inchis, fildes, gri fier si amp; Gri industrial.

 • Accesorii

  Scurătoarele din oțel, plăcile de tocat din lemn și sticlă, dozatoarele de săpun și strecurătoarele vă vor ușura munca zilnică în bucătărie.

 • Siguranță

  Toate chiuvetele Pyragranite au preaplin pentru a proteja de inundațiile cu apă. Debordarea poate fi fie în vas, fie pe scurgerea chiuvetei.

 • Suprafaţă

  Suprafața chiuvetelor Pyragranite este omogenă, fără pori, asigurând prevenirea acumulării bacteriilor care provoacă mucegai, pete și mirosuri în chiuveta dvs.

 • Proprietăți

  Chiuvetele din pyragranit nu se decolorează chiar dacă intră în contact cu produse de curățenie casnică de bucătărie. Prezintă rezistență ridicată la căldură (200°C), rezistență la impact și durabilitate.

 • Flexibilitate de plasare

  Chiuvetele din oțel inoxidabil PYRAMIS cu scurgere sunt reversibile, astfel încât să puteți alege orientarea acesteia, în funcție de nevoile și designul bucătăriei dvs.

 • Certificari

  Controalele stricte de calitate efectuate de PYRAMIS asigură că chiuvetele respectă cele mai exigente standarde de calitate în ceea ce privește durabilitatea și igiena lor.

Flexibilitate în design

Chiuvetele PYRAMIS sunt oferite într-o mare varietate de modele, dimensiuni și tipuri. Alegeți dintre boluri mari sau mici, boluri simple sau duble, cu sau fără spațiu de scurgere, cu linii verticale sau design rotunjit. Alege chiuveta care corespunde cel mai bine nevoilor tale si se incadreaza armonios in spatiul tau.