Bat erii pent ru baie

Vezi produsele

Baterii pentru baie

Bateriile de baie PYRAMIS sunt disponibile intr-o gama larga de forme si stiluri, dreptunghiulare sau curbate, potrivite pentru toate tipurile de amenajari. Conferiti un aspect perfect baii dumneavoastra cu bateriile elegante din aceasta colectie. Gama noastra include modele potrivite oricarui stil de amenajare a locuintei. Indiferent daca sunteti in cautarea unui baterii pentru lavoar sau a unui set de baterii de baie, puteti gasi exact ceea ce cautati.

  • Cartus

    Mecanisme Kerox, de la compania lider in domeniu, certificat ACS, cu discuri din ceramica si rezistenta de pana la 500.000 de cicluri (ASME A II2 I8 IM, EN 817). Tip nou de cartus care face posibila optimizarea consumului, evitațand consumul inutile de energie si care reduce semnificativ zgomotul specific (Fara sunet).

  • Aerat or

    Aerat oare Air Force cu limit at oare de debit, mici dispozit ive inst a lat e pe bat er ii, care, prin amest ecare apei cu aer, permit economii de apa de pana la 30%, obt inand in acelai t imp un jet de mai put ernic sim ai st abill ( cert ificat WRAS).

  • Racorduri - Componet e

    Fabricat e din component e ecologice i din mat eriale net oice care nu afect eaza gust ul sau mirosul apei, cu excelent e propriet at i macanice si cert ificat e de calit at e conform st andrardelor int ernat ionale NSF, KTW DVGW (Fara miros, fara gust).

Combinat ie ispirat a

Cromul est e de depart e cel mai frecnvent folosit finisaj si, fara a fi surprinzat or, est e prezent la cele mai mult e modele din gama, insa avem de asemenea bat er ii cu finisaj negru mat care cu siguranta a vor fi cent rul de at entie in orice baie.