Baterii De Bucătărie

Vezi produsele

Robinete de bucătărie

Linii curate, forme geometrice sau curbe netede. Finisaj crom, oțel inoxidabil sau granit. Functionalitate, siguranta, calitate garantata si estetica inalta. Gama largă de produse PYRAMIS poate îndeplini orice cerință individuală. Bateriile de bucatarie PYRAMIS sunt concepute pentru a fi functionale si sunt fabricate cu materii prime certificate si tratate corespunzator pentru calitate si siguranta maxima. Alegeți robinetul de bucătărie potrivit pentru dvs. printr-o varietate de modele și finisaje.

 • Cartuş

  Mecanisme Kerox, de la compania lider in domeniu, certificate ACS, cu discuri ceramice, si rezistenta pana la 500.000 de cicluri (ASME A II2 I8 IM, EN 817). Nou tip de cartuş care face posibilă optimizarea consumului, evitarea supraîncărcărilor inutile de energie şi reducerea semnificativă a zgomotului (Sound Free).

 • Aerator

  Aeratoare Air Force cu limitatoare de debit, mici dispozitive instalate la robinet, care, prin amestecarea apei cu aerul, permit o economie de apa de pana la 30%, obtinand in acelasi timp un jet de curgere mai bun (certificat WRAS).

 • Furtunuri – Componente

  Componente ecologice realizate din material netoxic care nu afectează gustul sau mirosul apei, cu proprietăți mecanice excelente și certificate conform standardelor internaționale de calitate NSF, KTW, DVGW (Scent Free, Taste Free).

Combinație inspirată

O gamă largă de finisaje diferite, toate durabile, necorozive și rezistente la zgârieturi. Pe lângă o varietate de finisaje integral metalice, Pyramis oferă robinete finisate colorate, toate concepute pentru a se coordona frumos cu chiuvetele noastre Pyragranite sau cu gama de chiuvete PVD Colora. Bateriile noastre au finisaje premium care rezistă la murdărie, oferind întreținere redusă cu produse de curățare ușoare.
 • Certified Raw Material

  Brass alloy of quality and composition in compliance with the highest international standards, and low lead levels according to the European Directives EN 1982:2000, EN 12165:99 and EN 12164:01 (Lead Approved).

 • Galvanization – Pure Water Process

  An innovative and pioneering galvanization method that prevents the leaching of toxic metals, such as lead and nickel, in drinking water by Pure Water Process (ΕΝ 248).

 • Painting - Chroming

  Epoxy painting, of less than 20 micron thickness and resistance to saline-spray tests of more than 300 hours.