Neobosiți, privim mereu în perspectivă

Pyramis Metallourgia Α.Ε. este o companie grecească ce produce și comercializează soluții integrate pentru bucătării și băi. A fost înființată ca o afacere de familie în anul 1960 de către Alexandros Bakatselos, iar astăzi este unul dintre cei mai mari producători de chiuvete din oțel inoxidabil din lume, cu parteneriate strategice puternice la nivel global.

Sediul central se află în Salonic, unde își are sediul fabrica, o adevărată realizare pentru standardele grecești, deoarece este una dintre cele mai mari unități de producție de oțel inoxidabil din lume. În 2013 au început operațiunile la o nouă fabrică de chiuvete de granit și rășini sintetice în Kilkis.

În prezent, Pyramis își redefinește caracterul profesional, reînviind calitatea "Made in Greece", cu noua sa fabrică din Oinofyta, unde integrează cele mai înalte standarde de design și funcționalitate în noile aparate electrice, creând experiențe de casă inteligentă fără cusur.

CIFRELE CONTEAZĂ
60+
de ani de experiență
550+
de angajați
5.000+
de puncte de vânzare în întreaga lume 
9
Filiale în Europa și Asia 
97%
97% din producție este exportată 
85+
de țări cu prezență Pyramis 
1,67εκ.
producție anuală de chiuvete 
20
cooperări strategice la nivel mondial 
Viziunea noastră

Viitorul în viziunea noastră!

Viziunea noastră este de a fi un grup de companii lider, independent și recunoscut la nivel internațional, care oferă clienților săi o gamă completă de produse de înaltă fiabilitate și accesibile, împreună cu servicii de înaltă calitate, respectând în același timp mediul în care trăim.

Misiunea noastră

Angajamentul nostru față de oameni și societate!

Misiunea noastră este să dezvoltăm și să oferim soluții integrate pentru bucătărie și baie, caracterizate prin fiabilitate, calitate, design funcțional, accesibilitate și servicii care adaugă valoare vieții clienților noștri de la o companie cu "față umană". Transformarea directă și eficientă a ideilor inovatoare în soluții profitabile și cu valoare adăugată.

Valorile noastre
01
INTEGRITATE

devărul și onestitatea guvernează întotdeauna relațiile companiei atât pe plan intern, cât și pe plan extern.

02
PASIUNE

Voința puternică de dezvoltare continuă, perseverența în atingerea obiectivelor, viziunea unui viitor mai bun și încrederea în oameni și în potențialul lor.

03
FIABILITATE

Responsabilitate și consecvență în fiecare colaborare, angajament față de fiecare promisiune și finalizarea sarcinilor chiar și în cele mai exigente termene.

10 LUCRURI PE CARE TREBUIE SĂ LE ȘTIȚI DESPRE PYRAMIS
O companie de familie de origine greacă, ce a fost transformată cu succes într-o afacere internațională, deținând 9 filiale în piețele cheie din Europa și Asia.
Soluții integrate pentru bucătărie și baie de calitate avansată și cu un design excelent.
Cu o capacitate de producție de 1,5 milioane de chiuvete din oțel inoxidabil pe an.
Produsele Pyramis exportate în întreaga lume reprezintă 85% din veniturile companiei și 97% din capacitatea de producție a acesteia.
Peste 45.000 m² acoperiți și utilizați ca spații de producție, depozitare și administrare, într-un singur loc.
Compania are peste 500 de angajați în 10 țări.
Investiții totale de peste 17.000.000 EUR în ultimul deceniu.
ISO 9001 pentru managementul calității, ISO 14001 pentru managementul calității mediului, ISO 45001 pentru sănătatea și securitatea la locul de muncă, ISO 28000 pentru managementul securității lanțului de aprovizionare.
Produsele Pyramis constituie alegerea de top pentru fiecare consumator din Grecia și din Europa.
Cu toți clienții principali la nivel mondial.