PYRAMIS GROUP. PROFILUL COMPANIEI.

Pyramis Metallourgia A.E. este o companie multinațională elenă care produce și comercializează soluții integrate pentru bucătărie și baie. A fost înființată în 1959 și are sediul central în Thessaloniki, pe o suprafață proprie de 286.000 m² din care 30.000 m² sunt folositi ca facilități pentru manufacturare, depozitare și administrare.

Pyramis Metallourgia A.E. este printre primele companii de top producătoare de chiuvete din oțel inoxidabil cu o producție anuală de peste 1.500.000 de chiuvete, iar exporturile acoperă peste 97% din producția totală. Produsele Pyramis sunt distribuite în peste 65 de țări din toată lumea prin intermediul celor 9 filiale pe care le deţine. Dezvoltarea continuă și evoluția constantă se datorează, în principal, investiţiilor făcute de-a lungul timpului în tehnologie și inovații. Este de remarcat că, în ultimul deceniu, investiţiile companiei în tehnologie, utilaje și producție depășesc 45.000.000 de euro.

Misiunea companiei este de a dezvolta și oferi soluții integrate pentru bucătărie și baie, caracterizate prin calitate, design, funcționalitate şi valoare adaugată, oferite de o companie care respectă mediul înconjurător.

Compania pune accentul în principal pe pasiunea pentru perfecțiune, consistenţă și optimism, chiar şi atunci când condiţiile pieței nu sunt favorabile. Cu un angajament asumat față de valorile și scopurile propuse, Pyramis încearcă să-şi depășească în fiecare zi limitele din pasiune pentru ceea ce face și din respect față de consumatori, furnizori și angajați.

Pyramis, prin dorinţa de a menţine tradiţia de producţie a chiuvetelor, coroborat cu viziunea companiei şi vasta experienţă în domeniu, a adăugat recent grupului o unitate de producţie nouă şi modernă pentru realizare chiuvetelor din granit. Noua fabrică, care este localizată pe o platformă industrială din nordul Greciei, reprezintă o investiţie iniţială de peste 1,000,000 euro, având o capacitate de peste 40,000 de chiuvete pe an. Utilizând materiale de înaltă calitate şi facilităţi avansate de cercetare, Pyramis doreşte prin această investiţie oferirea unui sortiment mai bogat de chiuvete Pyragranite®.

Pyramis România este prezentă pe piaţa autohtonă de 10 ani, propunând, în tot acest timp, produse calitative, funcţionale, adaptate pieţei din România. Pyramis România este activă pe piaţa naţională prin magazinul său de prezentare deschis în Otopeni, prin distribuitori autorizaţi, prin numeroşi producători de mobilă din toată ţara, precum şi prin intermediul marilor lanţuri de magazine Praktiker, Bricostore, Mr. Bircolage, Leroy Merlin, Dedeman, Arabesque, Mobexpert.

Cel mai important principiu conform căruia totul poate fi îmbunătăţit este punctul de plecare al tuturor acţiunilor Pyramis. Ceea ce oferă este mai mult decât un produs destinat bucătăriei sau băii, este visul prin care vieţile noastre şi lumea în care trăim devin mai frumoase, mai prietenoase, mai apropiate.