Vezi produsele

Vase de gatit din otel inoxidabil

Estetica si functionalitate ridicate in bucataria ta! Atemporalitate adaptata cerințelor moderne prin vasele de gatit din otel inoxidabil cu o varietate unica de dimensiuni pentru confort si nenumarate posibilitati creative. Proiectate si fabricate cu grija, de o calitate superioara, indeplinesc cu succes si cele mai exigente cerinte!

  • Material

    Fabricate din otel inoxidabil 18/10 CrNi (AISI 304) cu o grosime de 0,7mm pentru corp si 0,6mm pentru capac.

  • Baza

    Baza tripla cu acumulare de caldura, contine o folie de aluminiu de 5-6 mm grosime si o capsula magnetica de 3mm din material AISI 430, se incalzeste rapid si menține caldura pentru o perioada mai lunga de timp.

  • Baza

    Baza vaselor de gatit este curbata de la exterior spre centru, la un procent ideal de 10/1000, pentru a crea o suprafata de contact perfecta si a preveni deformarea in timp a bazei.

Varietate de modele si dimensiuni

Vasele de gatit PYRAMIS din otel inoxidabil va ofera flexibilitatea si funcționalitatea de care aveti nevoie pentru a triumfa in bucatarie. Cu o mare varietate de modele si dimensiuni, vasele de gatit PYRAMIS se adapteaza fiecarei bucatarii si servesc fiecarei nevoi. Sosierele, tigaile saute, cratitele, oalele, caserole si tigaile se combina armonios si va asigura un rezultat cu un gust perfect.