Pyramis Group


Sugestii inteligente
Sfaturi utile
PLITE CERAMICE

Aplicați o cantitate mică de lichid de spălat vase. Lăsați-l timp de câteva minute, astfel încât să se absoarbă în praf și murdărie. Împachetați un ziar sau o rolă de bucătărie pentru a oferi un plus de putere de frecare fără a fi prea dură. Ștergeți totul la final pentru a-i reda strălucirea originală!

CUPTOARE

Se toarnă o jumătate de litru de apă într-o tavă și se așează pe cel mai de jos nivel al cuptorului. Setați temperatura cuptorului la 70°C. După 30 de minute, petele și murdăria se vor înmuia în interiorul cuptorului și vor fi ușor de îndepărtat prin simpla ștergere!

FRIGIDERE

Dacă vă doriți un frigider curat și fără bacterii, fără mirosuri enervante, ștergeți interiorul cu o cârpă umedă înmuiată în oțet alb și bicarbonat de sodiu. Apoi, puneți în interior un bol mic cu oțet și lăsați-l timp de 2 zile.

MAȘINI DE SPĂLAT VASE

Pentru curățarea și igienizarea mașinii de spălat vase, puneți-o în funcțiune goală și alegeți programul cu cea mai mare temperatură, cu detergent normal pentru mașini de spălat vase și o jumătate de pahar de oțet!

CHIUVETE DIN OȚEL INOXIDABIL

For everyday cleaning of your sink, use household detergents suitable for stainless steel. After each use, rinse the sink with warm water then wipe with a soft dry cloth. Do not use wire wool or chemical “silver cleaners”, bleaches, or detergents containing chlorine or any of its derivatives.

HOTE

Curățați filtrele metalice ale hotei de bucătărie introducându-le în mașina de spălat vase sau folosiți un detergent pentru grăsimi și clătiți-le cu apă caldă. Dacă utilizați hota în modul de recirculare, asigurați-vă că filtrele de carbon sunt schimbate suficient de frecvent, în funcție de gradul de utilizare.