Vezi produsele

Mașini de spălat vase

Mașinile de spălat vase PYRAMIS sunt perfect adaptate nevoilor dumneavoastră, economisind timp. Interiorul lor este proiectat funcțional, iar coșurile sunt echipate cu elemente mobile care permit schimbarea aspectului lor pentru încărcarea ușoară a articolelor și mai mari.

  • Sistem Aqua Stop

    Sistemul aqua stop asigură funcționarea în siguranță a mașinii de spălat în caz de scurgere sau preaplin. Oprește automat alimentarea cu apă în timp ce pompa golește apa din interiorul mașinii de spălat vase. Acest lucru vă permite să lăsați mașina de spălat pornită chiar și atunci când sunteți plecat sau dormiți.

  • Flexibilitate

    Mașinile de spălat vase PYRAMIS sunt reglate automat în diverși detergenti: lichid, pudră, tabletă 3 în 1, fără a fi nevoie să selectați o funcție specială. În plus, coșul inferior are elemente mobile și poziții adaptabile pentru o încărcare ușoară, asigurând efectul perfect de spălare și uscare.

  • Ușor de folosit

    Interfață de utilizator atent proiectată pentru o operare ușoară. Programele multiple acoperă complet chiar și cele mai solicitante nevoi, economisind energie și timp.

Nouă etichetă energetică

Începând cu 1 martie 2021, noua versiune a etichetei energetice-UE este în vigoare. În prima fază, acesta va viza categoria frigiderelor, congelatoarelor, mașinilor de spălat, mașinilor de spălat vase și televizoarelor, în timp ce se așteaptă să fie extins la alte categorii în următorii ani. Clasamentul energetic ajustat, se referă la o formă mai simplificată de scară de la A la G, anulând scara preexistentă care includea calificative A+ A++ sau A+++. Scopul acestei schimbări este accesul mai ușor al consumatorilor la informațiile energetice, astfel încât aceștia să poată controla consumul de energie electrică, conștientizarea mediului și cele mai sustenabile alegeri ale consumatorilor. În același timp, industria aparatelor electrice este activată pentru cercetare și dezvoltare de produse inovatoare mai puțin consumatoare de energie și mai ecologice. Noua etichetă energetică are un cod QR, care poate scana consumatorul prin intermediul smartphone-ului și duce la baza de date europeană (EPREL), unde poate găsi informații suplimentare despre produs. În acest fel, consumatorul va putea compara produsele pentru a găsi produsul care se potrivește mai bine nevoilor sale.